La Salle - Ramón Llull - La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Curs de Complements de Formació Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicacions

La Salle - Ramón Llull - La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull
 • Imparte:
 • Modalidad:
  Semipresencial
 • Precio:
  Consultar rellenando el formulario
 • Comienzo:
  04/09/2017
 • Lugar:
  Edificio Lluçanés
  Barcelona 08022
  España
 • Horario:
  Dilluns a Divendres
 • Duración:
  100 ECTS
 • Idioma:
  El Curso se imparte en Catalán
 • Titulación:
  Grau Universitari Oficial de La Salle-Universitat Ramon Llull
 • Otras Convocatorias:

  Presentación

  El Curs de Complements de Formació per a titulats en Enginyeria Tècnica de Telecomunicació per qualsevol especialitat per a l´obtenció del Grau en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació,s´adreça als Enginyers Tècnics de Telecomunicació amb més de 2 anys d´experiència (data d´obtenció del títol), per facilitar el seu accés al nou títol de Graduat en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació.

  El món de les telecomunicacions és un dels sectors econòmics més atractius del nostre país per la seva capacitat de creixement i el seu caràcter estratègic en el desenvolupament econòmic.

  L´Enginyer en Sistemes de Telecomunicació desenvolupa la seva carrera professional en l´àrea de la planificació, disseny, fabricació, instal·lació, operació i el manteniment de serveis o equips electrònics de telecomunicacions, garantint la generació, transmissió i recepció de senyals. Els nous serveis de telefonia mòbil o fixa, les xarxes de comunicacions d´ordinadors, els equips i sistemes electrònics, la radiodifusió, Internet...

  Dirigido

  Per accedir al Curs cal estar en possessió del títol d´Enginyeria Tècnica de Telecomunicació amb un mínim de 2 anys anteriors a la data de matriculació al mateix.

  Per obtenir la nova titulació de Graduat/da en Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació és obligatori matricular-se, cursar i aprovar totes les assignatures del Curs de Complements, inclosa la presentació i defensa d’un Treball Final de Grau, totalitzant 60 crèdits ECTS.

  Objetivos

  Els titulats adquiriran la formació científica, tecnològica, socioeconòmica i la preparació per a l´exercici professional en el desenvolupament i aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en totes les activitats que les demandin, dins del marc normatiu de referència.

  Destaca la capacitat de dissenyar, analitzar, implementar, explotar i gestionar un sistema, component o procés de l´àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació com circuits i subsistemes de radiofreqüència, equips de transmissió i recepció, sistemes de comunicacions guiades i no guiades, xarxes, software i serveis de telecomunicació, equips i sistemes electrònics, equips, locals i instal·lacions relacionades amb el món audiovisual.

  Programa

  Els continguts del Curs s´han definit en base a la Memòria del nou Grau d´Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació aprovada oficialment per ANECA, el Consejo de Universidades i la Direcció General d´Universitats.

  Apartat 1
  Projectes i infraestructures de telecomunicacions
  Sistemes digitals de telecomunicació
  Xarxes i Telecomunicacions
  Circuits i components d´alta freqüència
  Sistemes i xarxes telemàtiques

  Apartat 2
  Projectes i infraestructures de telecomunicacions
  Empresa i gestió

  Apartat 3
  Pràctiques externes

  Apartat 4
  Treball final

  ¡Infórmate ahora sin compromiso!

  Publicidad

  Cursos Relacionados

  Ver otros estudios de...